Sinituote

" Simuloinnin avulla olemme vähentäneet riskejä mahdollisista ongelmista muottien ylösajojen yhteydessä. Aikaa säästyy, kun on onnistuttu simuloinnin avulla saamaan selville mahdolliset ongelmien aiheuttajat sekä reagoimaan niihin jo muotintekovaiheessa ."

Muodonmuutos

”Simulointi on järkevä tapa madaltaa riskiä ja nopeuttaa tuotannon alkua. Simulaatimo on toteuttanut useita simulaatioita meillä suunniteltuihin tuotteisiin. Arvostamme Simulaatimon erinomaista asiantuntemusta ja asialleen omistautunutta palvelua. Keskusteluyhteys on toiminut luontevasti ja asiointi Timon kanssa on ollut mukavaa ja helppoa.”

Aava Mobile

”Ruiskuvalusimulointi tehtiin olemassa olevan tuotteen valmistusongelmien ratkaisemiseksi ja tässä tavoitteessa onnistuttiin. Olemme tyytyväisiä tekniseen toteutukseen, sekä Simulaatimo Oy:n tarjoamaan palveluun.”

Treon

” Mekaniikkasuunnittelussa haluamme varmistaa muoviosien laadun ja valmistettavuuden. Simulointi on erinomainen työkalu tunnistaa ja korjata riskialueet jo suunnitteluvaiheessa, ennen kuin rahaa on sidottu työkaluihin. Näitä riskialueita löydettiin ja korjattiin tälläkin kertaa. Kiitos joustavasta työskentelystä sekä hyvistä analyyseista. ”

Teknikum

” Simulointi kyseiselle massiiviselle muovituotteelle tiedettiin jo etukäteen haastavaksi ja, että yleisesti näin tiukkojen vaatimusten täyttämiseksi muotti viimeistellään kuntoon vasta ensimmäisten iskujen jälkeen. Kyllä tässä positiivisen puolella ehdottomasti ollaan. Palvelu on ollut nopeaa ja joustavaa! ”

Trainesense

” Start-upillla on rahat tiukalla ja mietittiin tosissamme simuloinnin tarpeellisuutta. Hyvä että kuitenkin päädyttiin simuloinnin teettämiseen Timolla. Investointi maksaa itsensä varmasti takaisin. Itse palvelu oli erinomaista! ”

Suunnittelu Särmä

” Koin palvelun hyvin asialliseksi, asiansa osaavaksi ja ystävälliseksi. Löysimme simuloinnin tuloksena kaksi selkeää riskipaikkaa joihin voitiin näin tehdä korjaavia toimenpiteitä ennen muottien valmistuksen aloittamista. Uskon että tällä säästettiin sekä aikaa että rahaa tuotteen ylösajovaiheessa. Kiitokset erittäin hyvästä palvelusta! ”

UnSeen Technologies

” Kiitoksia nopeasta palvelusta tän kanssa!! ”

Simulaatimo Oy
Timo Rajakallio
+358 50 3316 169
timo.rajakallio(at)simulaatimo.fi
Y-tunnus: 2798811-9

Created by Simulaatimo Oy Copyright (c) 2023, All Rights Reserved.